آسیب یا آسیب به هر یک از این قسمتهای گوشی میتواند به سایر قسمتهای دستگاه آسیب برساند. به عنوان مثال، باتری تلفن همراه را در نظر بگیرید. خرابی این قطعه ممکن است باعث وارد شدن جریان غیر طبیعی به قسمت های داخلی گوشی مانند برد دستگاه شود و آسیب های جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد. برای این کار، تعویض قطعات معیوب ضروری است.
قطعات موبایل به دسته های مختلفی تقسیم می شوند. به عنوان مثال تبلت بخشی از گوشی است و از انواع مختلفی تشکیل شده است مانند تبلت سیم کارتی، تبلت پاور، تبلت هندزفری، تبلت شارژ، تبلت میکروفون و ... که در قسمت های مختلف دستگاه تعبیه شده است. بخش های بعدی در مورد اجسام متحرک است که به انواع مختلف تقسیم می شوند. این اجزا شامل پنل جلو و عقب و همچنین قاب موبایل می شود. قطعات مربوط به بدنه گوشی، زیرا اولین قطعاتی هستند که در هنگام افتادن گوشی ضربه می خورند. نسبت به سایر قسمت ها بیشتر مستعد آسیب هستند.
صفحه نمایش، بلندگو یا بلندگو، باتری، صفحه نمایش لمسی و قاب LCD، حسگر اثر انگشت، پشت دستگاه، لنز یا شیشه دوربین، پورت USB و سیم کارت، قاب LCD، سیم کارت و رابط شارژ، آنتن و وای فای، قلم نمدی و نوری بخشهایی از بقیه گوشی هستند که بیشتر در معرض خرابی هستند و خریدهای قطعات موبایل عمدتاً به آن دستگاهها محدود میشوند.